Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Kontakt Liberec připravuje bezplatné příměstské tábory pro děti ze sociálně znevýhodněných rodin

01. 05. 2021 | 14:41

Příměstské tábory pro děti jsou velkou pomocí pro rodiče školou povinných dětí i zajímavou alternativou pro děti, jak prožít letní prázdniny. Komunitní středisko KONTAKT Liberec připravuje od 19. 7. 2021 bezplatné příměstské tábory pro děti ze sociálně znevýhodněných rodin. Celkem se uskuteční 3 turnusy v průběhu celých prázdnin.

dětiDvě
archivní ilustrační foto

Děti se mohou těšit na mnoho výletů, sportovních her, ale i rukodělných činností, stranou nezůstanou ani aktivity na procvičování školních dovedností.

„Příměstské tábory pro děti jsou důležité bez ohledu na sociální postavení rodiny. Díky nim mají děti možnost poznat nové kamarády a naučit se trávit volný čas smysluplným způsobem,“ říká ředitel Kontaktu Michael Dufek.

Nově Kontakt vychází vstříc rodičům, kteří potřebují skloubit péči o děti a zaměstnání a tak budou moci své děti přivádět již od 7.30 hodin a následně si je budou moci vyzvednout až do 16.30 hodin. Současná situace je těžká pro všechny, ovšem pro rodiče dětí obzvlášť.

Více informací a možnost přihlášení na www.ksk-liberec.cz, nebo na tel. 485 244 991.

Komunitní středisko KONTAKT Liberec, p. o. se věnuje aktivizaci seniorů, zajišťuje přepravu Taxík Maxík, pořádá volnočasové aktivity pro děti ze sociálně znevýhodněného prostředí, akce pro cizince a národnostní menšiny, provozuje Dobrovolnické centrum Amikus a vytváří zázemí pro občanské iniciativy a neziskové organizace.

TZ Kontakt Liberec