Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Policie v souvislosti se smrtí ženy u Rovenska pod Troskami pátrá po klíčích a ledvince

112
06. 08. 2020 | 17:24

Policie v souvislosti se smrtí pětatřicetileté ženy u Rovenska pod Troskami na Semilsku pátrá po cestovní ledvince a klíčích od auta. ČTK to dnes řekl mluvčí policie Vojtěch Robovský. Ženinu smrt policie vyšetřuje jako násilný trestný čin.

klíč
ilustrační foto

O zmizení ženy informovala policii rodina, její tělo se našlo v pondělí 27. července. Pitva potvrdila, že žena měla na těle zranění, která by mohla nasvědčovat tomu, že jí ho někdo způsobil.

Policie o spolupráci veřejnost žádala již dříve. Hledala případné svědky, kteří ji mohli spatřit v nočních hodinách ze soboty na neděli 26. července nebo mohli mít důležité informace k okolnostem jejího úmrtí. O spolupráci žádali i řidiče, jejichž auta jsou vybavena palubní kamerou a kteří v noci ze soboty na neděli projížděli Rovenskem pod Troskami. Nyní policie svoji žádost rozšířila o pomoc při hledání cestovní ledvinky s květinovým vzorem a dvou klíčích od Škody Fabia na kroužku, jeden je s červeným a druhý s černým plastem. Pokud tyto věci někdo viděl, obrátit se může na nejbližší oddělení policie, případně na tísňovou linku 158.

Žena byla naposledy spatřena v restauraci U Alenky v ulici Komenského v centru Rovenska pod Troskami, odkud odešla v sobotu 25. července přibližně ve 23:00. Šlo o ženu 175 centimetrů vysokou, tmavovlasou, střední postavy. Na sobě měla tříčtvrteční světle modré volné kalhoty bez kapes a černé tílko s nápisem Killer cobra a šedé sandály. Přes ramena mohla mít přehozený červený svetr. Žena nosila dioptrické brýle, avšak nemusela je mít v době svého odchodu z restaurace na očích.

čtk