Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Bílí Tygři budou reprezentovat Slováky i potřetí! Pozvánku obdržel Ivan a Faško-Rudáš

26. 01. 2023 | 13:43

Také o únorové reprezentační přestávce budou mít Severočeši své zástupce ve slovenské reprezentaci. Dvojzápasu s Německem se zúčastní Michal Ivan a Martin Faško-Rudáš!

bílí
Foto: www.hcbilitygri.cz

Oba už mají letos jeden reprezentační sraz za sebou. Útočník Martin Faško-Rudáš se představil ve slovenském dresu v listopadu, obránce Michal Ivan zase v prosinci. Tentokrát je trenér Craig Ramsay nominoval společně. A přestože oba stále patří mezi mladší ročníky, mají už s mezinárodními zápasy nemalé zkušenosti a představili se i na světovém šampionátu. Své portfolio nyní rozšíří v dvojutkání s Německem, které naši východní sousedé odehrají v Košicích a Michalovcích.

Dva domácí duely proti Německu sehraje Slovensko 8. a 9. února. Oběma našim borcům držíme při reprezentaci jejich země palce!

Foto: www.hcbilitygri.czwww.hcbilitygri.cz