Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Tuhá bitva proti Vítkovicím s vítězným koncem! Bílí Tygři berou v ENYAQ Hockey League body

28. 01. 2022 | 17:36

Po dvou porážkách v řadě nastoupili Tygři v esportové ENYAQ Hockey League proti Vítkovicím a bylo jasné, že budou chtít předchozí zaváhání odčinit. Po tuhé bitvě se jim to nakonec také povedlo.

esport Screenshot 2022-01-25 at 06-13-47 Tygry čeká v ENYAQ Hockey League studiové kolo, vyzvou Oceláře
Foto: www.hcbilitygri.cz

Od prvního zápasu šlo o velmi vyrovnanou podívanou. V úvodním souboji jedniček se Jakub "Jelenn" Jelínek přetahoval s Horysem o první bod v podstatě až do závěrečné sirény. Přesto nakonec vyšli z tohoto utkání šťastnější Tygři, když si Jelenn připsal těsnou výhru 4:3. Díky tomu se tak naši gameři ujali vedení.

To bylo brzy dokonce dvojnásobné. Martin "MartinCZ" Hušek změřil síly s Chupim a znovu šlo o v podstatě vyrovnaný zápas. Také tentokrát rozhodoval rozdíl pouze jediné branky, a znovu to bylo ve prospěch Bílých Tygrů. MartinCZ po solidním výkonu porazil vítkovického gamera 2:1, k celkovému vítězství tedy chyběl pouhý jeden krok.

Ten mohl přidat již Jiří "Asgardiiik" Žemba, tváří v tvář Randysovi však při prvním mečbolu selhal. Libereckému zástupci se podařilo skórovat pouze jednou, naopak do tygří sítě padly rovnou tři zásahy, což znamenalo jediné - porážku 1:3.

Co se však nepodařilo Asgardiiikovi, dokonali ve čtyřhře Jelenn a MartinCZ. A jak jinak, než rozdílem jediného gólu. Dvojici Horys a Chupi se jim podařilo porazit opět těsně 2:1, čímž našemu týmu pojistili další tři body do tabulky. Nic na tom již nezměnila ani těsná porážka Jelenna a Asgardiiika v závěrečné čtyřhře, čímž bylo pouze dokonáno celkové skóre 3:2 pro náš tým.

ENYAQ Hockey League bude pokračovat již v pondělí dalším kolem, v němž se Tygři utkají s Litvínovem. Ten v této sezoně zatím válí a dosud prohrál jen jednou. Jak si proti němu tygří trio povede?

www.hcbilitygri.cz