Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Běh na Českou chalupu - memoriál Mirko Gräfa se uskuteční individuálně. Čas si každý změří sám

26. 12. 2020 | 14:37

Plány na uspořádání plnohodnotného jubilejního 50. ročníku Běhu na Českou chalupu - memoriál Mirko Gräfa bohužel kvůli aktuálním protiepidemickým opatřením nevyšly. Přesto bychom byli rádi, aby nadšenci, jako jsme my sami, měli možnost změřit si své síly i letos 27.12. na této tradiční trati.

běh
ilustrační foto

FB profil Běh na Českou chalupu, memoriál Mirko Gräfa píše: Pojďte si s námi (a tak trochu bez nás) zaběhnout na Českou chalupu v neděli 27.12. Svůj čas si změřte sami a dosažený výkon spolu se jménem, klubovou příslušností a ročníkem narození pošlete do zpráv na FB závodu nebo na info@behnaceskouchalupu.cz. Výsledky budou uveřejněny v pondělí na našem webu a FB závodu. Jedinou nutnou podmínkou je doložit výkon záznamem trasy GPS. Učinit tak lze aktivitou z aplikace jako Strava, Garmin Connect, Sport Tracker a dalších. Nejrychlejší běžci obdrží startovné na další ročník zdarma. Do výzvy se není nutné nijak hlásit.

Ti z Vás, kteří nejsou vybaveni sportovními hodinkami s GPS nebo chytrým mobilním telefonem se mohou zúčastnit mezi 10-12 hodinou měřeného tréninku atletů AC Slovanu Liberec a čas jim bude přímo změřen. Případní zájemci prosím pište do zpráv na FB nebo na info@behnaceskouchalupu.cz. Počet běžců bude bohužel omezen tak, aby bylo možné dodržet všechna protiepidemická opatření.

fb