Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Během hokejového zápasu se budou podávat krvavé oči, netopýří křidélka i halloweenské burgery a drinky

31. 10. 2019 | 12:59

Na blížícím se Halloweenském utkání se můžete jako vždy těšit na bohatý doprovodný program. U infopultu si zasoutěžíte o dres ve speciální dušičkové tipovačce, k dispozici vám bude fotokoutek s halloweenskými rekvizitami, obměny však dozná také nabídka cateringu.

Dušičková tipovačka

Na infopultu pro vás bude připravena soutěž o speciální černobílý tygří dres. Půjde o tipovačku, kolik dušiček v podobě černých nafukovacích balonků se vejde do přistaveného pohřebního vozu. Stačí mít trochu štěstí, přesný tip a můžete zvítězit!

Ze všech soutěžících budou o druhé přestávce přímo na ledové ploše vylosováni tři finalisté, mezi nimiž rozhodně přesnost jejich tipu. Soutěžící, který bude z finalistů nejblíže správné odpovědi, si pak ještě během třetí přestávky převezme z rukou maskota svou výhru!

Fotokoutek a virtuální realita

U hlavního vstupu do Home Credit Areny si zároveň můžete vytvořit unikátní památku na tento speciální zápas. Naleznete zde fotokoutek, kde se spolu s přáteli můžete vyfotit před pozadím s tygří halloweenskou grafikou. A chybět samozřejmě nemůžou ani tematické rekvizity.

Chcete si vyzkoušet něco nového? U hlavního vstupu naleznete také stanoviště s virtuální realitou. Přeneste se do virtuálního světa a vyzkoušejte si jednu z her navržených speciálně pro virtuální realitu!

grafika HCBT

Speciální cateringová nabídka

Změn dozná také nabídka cateringu. Na infopultu či v ČS Klubu naleznete speciální bar, kde můžete ochutnat jeden z halloweenských drinků. A pokud chcete oblažit také své chuťové buňky, rozhodně zavítejte do stánku s občerstvením vedle tygřího fanklubu či v ČS Klubu. Namísto tradiční nabídky zde naleznete Burger v černé bulce s krvavým dipem, netopýří křidélka či krvavé oko!

Přijďte si v pátek užít speciální Halloweenské utkání! A nezapomeňte dorazit včas, speciální program na ledě začíná již v 17:45!

www.hcbilitygri.cz