Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Bílí Tygři mají Ledovou Klapku 2021 za spot o fandění doma. Filmový obývák vyrostl na ledě arény

18. 08. 2021 | 19:27

V uplynulé sezoně ovládli Bílí Tygři tradiční soutěž Ledová klapka o nejlepší hokejové video. Na titul dosáhl spot #PLAYOFFDOMA, které vznikalo za netradičních podmínek. Spolu s hercem Adamem Kubištou se ve vítězném videu objevili trenér Patrik Augusta a dále hráči Petr Jelínek a Michal Bulíř.

videoDoma
foto www.hcbilitygri.cz

Ve spolupráci se studiem FULLART se ledová plocha proměnila v dočasný ateliér, na němž vyrostl také improvizovaný obývací pokoj. A nutno dodat, že na první pohled by divák nepoznal, že se nenatáčí ve skutečných kulisách, ale přímo na ledě. Díky tomu bylo možné docílit potřebných efektů, jako například přijetí hokejistů či projetí rolby.

A dvojice takto vytvořených spotů nakonec zabodovala nejen u fanoušků, ale také u odborné poroty Ledové klapky. Právě spot Hrajeme (u vás) doma totiž ovládl kategorii propagačních videí.

Videa zde.

www.hcbilitygri.cz