Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Bruslení na Štědrý den se stalo novou tradicí, zbývá už jen posledních 50 vstupenek!

20. 12. 2019 | 17:35

Ani letos na Štědrý den nechybí v programu libereckého Sport Parku již tradiční akce – veřejné bruslení přímo v Home Credit Areně. To tentokrát proběhne od 13 do 15 hodin, a protože je kapacita ledové plochy omezená, tak v současné době zbývá posledních 50 vstupenek.

bruslení EM1 1510
Vánoční bruslení, zdroj: www.homecreditarena.cz, foto: Ota Mrákota

Velkou novinkou letošního ročníku vánočního bruslení je i to, že vstupenky lze koupit pohodlně on-line v síti Ticketmaster. Zde každý hned uvidí, jestli je ještě dostatečná kapacita a jestli na něj vyjde řada a opravdu si zabruslí. Na Štědrý den nebude možné si vstupenky koupit přímo na místě, pokladna Rotunda bude zavřená, stejně jako půjčovna bruslí v prodejně JB Sport.Vánoční bruslení, zdroj: www.homecreditarena.cz, foto: Ota MrákotaJednotná cena vstupného na akci je 50 Kč a vstup na ledovou plochu je přes vchod P. Více informací naleznete na https://www.sportparkliberec.cz/akce-a-kultura/prehled-akci/brusleni-na-stedry-den-2019 nebo na facebookové události Veřejné bruslení na Štědrý den 2019.

TZ/Martin Trita