Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Do kontejnerů ani do lesa pneumatiky nepatří. Odevzdat je lze zdarma na některém z mnoha sběrných míst

05. 04. 2021 | 18:15

Jarní úklid velkoobjemového odpadu je tady. Do velkých kontejnerů, které přistavíme postupně do všech čtvrtí města, můžete bezplatně vyhodit objemný odpad, který se jinak nevejde (nepatří) do běžných černých kontejnerů a popelnic. Startujeme v úterý 6. dubna, informuje krajské město na svém facebookovém profilu.

odpadVelkoobjemFBLiberec
Foto: FB Liberec.cz

Souběžně proběhne také svoz odpadu z údržby zeleně a mobilní sběr nebezpečných odpadů, jedlých olejů z domácností a velkých elektrospotřebičů.

Upozornění a prosba:

Kapacita přistavovaných kontejnerů je omezená, neodkládejte odpady mimo nádoby.

Do kontejnerů nepatří pneumatiky! Nepatří ani do lesa. Odevzdat je můžete zdarma na některém z mnoha sběrných míst: https://www.eltma.cz/sberna-mista

Do kontejnerů nepatří nebezpečné odpady. Ty odebíráme bezplatně mobilní sběrnou - viz termíny svozu v odkazu níže.

Místa a termíny přistavení kontejnerů uvidíte na mapě: http://marushkapub.liberec.cz/default.aspx?themeid=5...

Kontejnery budou na stanoviště přistaveny v dopoledních hodinách a odvoz bude prováděn následující den opět v dopoledních hodinách.

Zvažte, zda věc, kterou chcete vyhodit, ještě někomu neposlouží. Využít k tomu můžete portál a aplikaci: https://liberec.nevyhazujto.cz/

Pro další podrobnosti k Jarnímu úklidu sledujte stránku: https://www.liberec.cz/.../aktuality/jarni-uklid-2021.html

FB Liberec.cz