Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Jen na Štědrý den se bruslí na ledě Home Credit Areny. Čekání na Ježíška si lze zkrátit od 13 do 15 hodin

22. 12. 2021 | 13:48

Chcete si Štědrý den užít skutečně netradičně? Vyrazte za námi do Home Credit Areny, kde se v pátek 24. prosince od 13 hodin uskuteční oblíbené tradiční štědrodenní veřejné bruslení.

brusleni2016
Na Štědrý den se v aréně bruslí už roky, hezká tradice. Snímek je z roku 2016. Foto: archiv

Veřejné bruslení přímo na hlavní ledové ploše Home Credit Areny patří mezi oblíbené tradice, chybět tak nemůže ani v tomto roce. Těšit se na něj můžete na Štědrý den od 13 do 15 hodin a na led budete moci zamířit třeba s celou vaší rodinou!

Vstup do Home Credit Areny bude umožněn koncertním vstupem P, kde bude v provozu šatna a kde si tak budete moci zároveň uschovat své osobní věci. Pozor, brusle si přineste vlastní, půjčovna bruslí bude v tento den uzavřena, doporučujeme zakoupit vstupenky v předprodeji. Nutností je dodržování vládních opatření, proto při vstupu mějte schválenou ochranu dýchacích cest.

V období od 25. 12. 2021 do 2. 1. 2022 bude veřejné bruslení probíhat každý den od 15 do 17 hodin na obou plochách Svijanské arény. 

Půjčovna bruslí JB Sport bude uzavřena ve dnech 24. až 26. 12. a 1. ledna 2022. 

www.sportparkliberec.cz