Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Kdo přijde Třinec postrašit v kompletní masce, dostane od Tygrů lístek na utkání grátis

28. 10. 2023 | 14:37

Zápas s Třincem vychází přesně na 31. října, tedy na Halloween. Je tedy na čase vytvořit v Home Credit Areně pravé strašidelné prostředí. Dorazte v masce a máte vstupenku zcela ZDARMA.

Halloween je tradičně svázán s maskami. A právě proto si Bílí Tygři připravili na tento den speciální akci! Přijďte na utkání v úterý 31. října v masce a získejte svou vstupenku ZDARMA! Jak na to?

Jak získat vstupenku ZDARMA

Přijď před utkáním na Rotundu a prokaž se u pokladny maskou

Získáš vstupenku do 2. kategorie zcela ZDARMA

Jedna osoba s maskou může získat pouze jednu vstupenku ZDARMA

Jako halloweenská maska se počítá kompletní kostým, celoobličejová maska či kompletně pomalovaná tvář, naopak nebude uznána pouhá škraboška přes oči a podobně

A to není vše. Přímo během utkání budeme nejlepší masky také odměňovat. Pro nejzajímavější kostýmy si totiž připravíme celkem 9x pizzu dle lahodné receptury Coloseum, v každé třetině tak odměníme hned tři maskované fanoušky!

To ale stále není vše. Přijďte si do Home Credit Areny užít netradiční dušičkovou atmosféru s obměněným hudebním playlistem či vatou zdarma pro malé fanoušky v masce. Halloween na zápase Tygrů je za dveřmi, přijďte si jej s námi užít v úterý 31. října od 18:00 a pomozte týmu v tuhé bitvě s Třincem!

www.hcbilitygri.cz