Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Koncertní představení Belcanto v opeře a muzikálu míří do Liberce, jeho tóny v pátek rozezní Home Credit Arenu

20. 02. 2020 | 19:22

Jedinečná hudební událost Belcanto v opeře a muzikálu se již v pátek 21. února od 19:00 představí v liberecké Home Credit Areně. Tato koncertní podívaná divákům představí známé operní árie i muzikálové melodie v tradiční operní úpravě bel canto.

Na pódiu se pod vedením dirigenta Leoše Svárovského představí české i světové hvězdy operní a muzikálové scény, jako je například sopranistka Tereza Mátlová, tenor Peter Berger, baryton Vladimír Chmelo či basbaryton Daniel Hůlka. Zpěváky bude při známých skladbách Antonína Dvořáka, W. A. Mozarta, A. L. Webera, Karla Svobody a mnohých dalších doprovázet velký 70členný orchestr.

V Home Credit Areně si tak všichni milovníci klasické hudby určitě přijdou na své – písně v klasické úpravě slibují dokonalou provázanost tónů i využívání nejrůznějších hudebních ozdob, jak je pro techniku bel canto typické.

Foto: od pořadatele akce

Více informací najdete na www.homecreditarena.cz a vstupenky lze stále zakoupit v předprodeji nebo on-line v síti Ticketmaster.

TZ/Pavlína Tomisová