Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

KSW, největší evropská MMA organizace, míří do Česka! Galavečer v sobotu v Home Credit Areně

23. 02. 2023 | 5:00

V hlavním zápase bude šampión těžké váhy Phil De Fries (22-6) bránit svůj titul proti americké superstar a majiteli jednoho z nejrychlejších KO historie, Toddu Duffee (9-3). De Fries je mnohými považován za číslo jedna v těžké váze v Evropě a jeho soupeř na KSW 79 je prý jeho dosud nejtěžší výzvou.

ksw73 ASR00489
Foto - zdroj: KSW 79

Liberecký rodák Dominik Humburger (5-0) se v co-main eventu postaví v souboji neporažených Nemanja Nikoličovi (9-0-1) ze Srbska. Stále neporažená vycházející hvězda tak dostává možnost získat největší vítězství své dosavadní kariéry v rodném městě.

Velký souboj v těžké váze bude míét take své místo na kartě KSW 79, de se utká polská superstar Arek Wrzosek (1-0) se svým rivalem z minulosti Tomášem Možným (1-1) zvaným “Slovenský obr”. Poprvé se potkali v kickboxu v roce 2015 a poté oba odešli do Glory, než se vrátili do MMA. Jejich cesta se střetne znovu, ale tentokrát v MMA kleci.

Další velký střet těžkých vah uvidíme v soboji dvou evropských veteránů Michala Kity (21-15-1) a Daniela Omielanczuka (26-13-1), ktzeří na sebe narazí poprvé.

Na kartě KSW 79 najdeme take top českou střední váhu Davida Hoška (8-3-1), který se vrací do akce nebo Petru Částkovou (6-5), která narazí na Natalia Baczyńska (6-3) z Polska, nebo take na Frederica Komuenhu (2-0), který se utká s Matyas Viszlay (1-0) v česko-slovenském souboji.

Foto - zdroj: KSW 79O KSW:

KSW byla založena v roce 2004 a stala se lídrem na trhu MMA v Evropě. Galavečery KSW, známé po celém světě pro svou jedinečnou kombinaci vysoce kvalitního MMA, zábavy a prvotřídní produkce, nejsou jako žádné jiné a nadchly statisíce fanoušků MMA po celé Evropě.

Organizace drží rekord pro nejnavštěvovanější MMA událost na kontinentu s téměř 58 000 fanoušky na KSW 39 na Národním stadionu ve Varšavě v roce 2017.

KSW mimo Polsko uspořádala akce v některých z největších arén ve své domovské zemi a také ve Spojeném království, Irsku a Chorvatsku a nyní pokračuje ve své evropské expanzi, počínaje 25. února KSW 79 v České republice.

Organizace je domovem pro některé z největších hvězd MMA v Evropě včetně Mameda Khalidova, pětinásobného nejsilnějšího muže světa Mariusze Pudzianowského, šampióna těžké váhy Phila De Friese, dvojnásobného šampiona Salahdine Parnasse a mnoha dalších sportovců reprezentujících více než dvacet evropských národů.

TZ/KSW 79