Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Liberec poskytne provozovatelům klubů s živou hudbou, galeriím a kulturním spolkům finanční dar 

26. 05. 2021 | 15:02

Od 17. 5. do 28. 5. mohou vybraní aktéři zažádat o jednorázový dar. Konkrétně se jedná o provozovatele klubů s živou hudbou, provozovatele galerií a spolky působící v oblasti kultury.

koncert img 6002
Foto: LB

Rozdávají radost a potěšení, zároveň nás nutí k zamyšlení nad sebou samými i nad světem – rozšiřují naše obzory. Zprostředkovávají krásné i palčivé, veselé i smutné. Řeč je o lidech, kteří aktivně působí v oblasti kultury, ať už jako tvůrci, interpreti, nebo pracovníci v kulturních institucích.

Smyslem daru je nejen pomoc v existenciální nouzi zmíněných aktérů, ale je i symbolickým vyjádřením podpory a úcty k jejich dlouhodobé činnosti, která vytváří ucelenou mozaiku kulturních aktivit v našem městě, a spoluvytváří tak kvalitní kulturní atmosféru i obraz našeho města v očích jeho návštěvníků.

www.liberec.cz