Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Na celou neděli je připraven další ročník oblíbené akce S rodinou do Vesce

19. 05. 2022 | 5:42

Na celou neděli 22. května je připraven další ročník akce S rodinou do Vesce. Akce formou prezentací a zábavných her nabídne dětem smysluplné trávení volného času. V libereckém Sportovním areálu Vesec bude nachystán program jak pro nejmenší děti, tak pro „odrostlejší“.

vesec
Foto: od pořadatele

V rozlehlém areálu se představí složky Integrovaného záchranného systému Libereckého kraje: hasiči předvedou ukázku zásahu u hořícího auta či vyprošťování z vozidla, na místě bude vozidlo Horské služby či služební koně Policie ČR. Svou práci představí Tým silniční bezpečnosti a BESIP.

Sportovní fanoušky potěší biketrialová exhibice Jana Sladkého a cykloworkshop pro děti. Za dobrých letových podmínek se můžete proletět vrtulníkem NISA Air.

Během dne si děti i dospělí mohou vyzkoušet oblíbené i nové sporty pod odborným dohledem, představí se sportovní kluby, zájmové kroužky a volnočasové aktivity. Představí se mj. sportovní klub Trampolíny Patrman. Své umění předvedou taneční skupiny Takt Liberec, MAYA, soubor historických tanců Villanella nebo taneční škola Alta Dance. Na místě bude i mnoho rukodělných dílen, soutěží pro děti, stánků se suvenýry či pestré občerstvení.

Celodenní program začíná v 10.00 hodin dopoledne. Do areálu Vesec bude zdarma jezdit autobus (speciální linka č. 111) ze stanoviště č. 2 terminálu Fügnerova.

Dnem provází moderátor Lukáš Váňa.

Vstup ZDARMA!

TZ