Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Nadace SYNER pokračuje v distribuci roušek. Do rozvozu se zapojil i hlavní trenér Bílých Tygrů Patrik Augusta

12. 04. 2020 | 18:49

Nadace SYNER ani nadále nezahálí a pokračuje mimo jiné v distribuci roušek, které jsou kvůli pandemii koronaviru v těchto dnech potřeba v opravdu velkém množství. Kromě hráčů A týmu Bílých Tygrů pomáhá i hlavní trenér Liberce, Patrika Augusta.

hokej augusta nadace
Foto: www.hcbilitygri.cz

Jednorázové ústenky z netkané textilie získala nadace od svého zřizovatele, firmy SYNER, aby je darovala těm nejpotřebnějším. Do různých institucí v celém Libereckém kraji z tygří smečky rozváží roušky např. kapitán Petr Jelínek nebo střelec Michal Bulíř. Více se dočtete zde.

Do distribuce ochranných pomůcek se samozřejmě zapojili i členové realizačního týmu Severočechů. Zatímco trenér brankářů, Martin Láska, pomáhá hráčům v libereckém regionu, hlavní trenér vyrazil na poněkud delší trasu.

Patrik Augusta totiž s celkově patnácti tisíci kusy roušek a ochranných rukavic od Nadace SYNER vyrazil až do Brna, kde je předal brněnskému magistrátu a Hospici Sv. Alžběty.Foto: www.hcbilitygri.czPříští týden se náš kouč, jenž s klubem nedávno podepsal novou dvouletou smlouvu, vydá pro změnu do Zlína, kam odveze stejný počet ochranných pomůcek.

www.hcbilitygri.cz