Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Noc průšvihů: Neúspěch či chyba nejsou prohra, ale naopak zkušenost a nová příležitost

30. 10. 2019 | 17:36

Celosvětový formát FuckUp Nights se vrací do Liberce. Lipo.ink pořádá už čtvrtou libereckou “noc průšvihů” 7.11.2019 od 19:30 na Technické univerzitě v Liberci v aule budovy G. Jako každý ročník vystoupí pět spíkrů se svými “fuckupy” a zkušenostmi, které si z nich odnesli.

fuckup
ilustrační foto

FuckUp Nights je série pravidelných setkání, během kterých osobnosti mluví nikoli o svých úspěších, ale naopak o věcech, co se zrovna dvakrát nepovedly. Jedná se o celosvětové hnutí s původem v Mexiku, kde se v roce 2013 první FuckUp Night uskutečnila. Dnes se koná každý měsíc ve více než 130 metropolích světa.

Setkání mají za cíl především oslavit neúspěch, jakožto zcela přirozenou a přínosnou součást lidského života. Z neúspěchu je třeba se poučit a nechat si jím rozšířit obzory. ,,Na FuckUp Night se snažíme lidem ukázat, že chyba není prohra, ale naopak zkušenost a nová příležitost. To si v dnešní době bohužel řada lidí neuvědomuje a mnohdy se vzdají při prvních problémech,” říká Philipp Roden, ředitel Lipo.ink

Hosté ve svých krátkých přednáškách (cca 10 minut) promluví o svých největších fuckupech a rozeberou, co si z daného neúspěchu odnesli a co by dnes třeba udělali jinak. Někdy nám totiž jeden neúspěch dá mnohem více než tisíc úspěchů. ,,Vždy se snažíme, aby skladba spíkrů byla co nejpestřejší a letos se nám to opravdu povedlo” usmívá se  Vendula Zedníková, Community Manager Lipo.ink a doplňuje obory spíkrů: ,,Máme tu plavkyni, mladého dobrodruha, místního investora, spoluzakladatele neziskovky a majitele svobodné firmy, což je velmi netradiční způsob vedení podniku.”

Celá akce zároveň nekončí vyprávěním neúspěchů, ale pokračuje dále volnou zábavou, kde se občas stanou krásné zázraky a důležitá setkání.

Našimi spíkry budou:

Markéta Pechová, Milan Škoda, Tomáš Pochop, Ondřej Čejka, Petr Pouchlý

Detailnější informace o jednotlivých spíkrech naleznete na TOMTO ODKAZE

Více informací najdete na stránkách www.lipo.ink.

TZ