Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Oktoberfest na hokeji? Zápas s Litvínovem bude mít netradiční atmosféru. K vidění budou padací mosty i dirndly 

23. 10. 2023 | 16:38

Chcete si vedle skvělého hokeje užít také netradiční atmosféru? Dorazte 3. listopadu na zápas s Litvínovem, které se po roce opět ponese v duchu oblíbeného pivního svátku Oktoberfestu.

Oktoberfest-Munich
Originál Mnichov. Ilustrační foto https://www.oktoberfesttours.travel/oktoberfest-munich/

Že tradiční bavorský Oktoberfest již skončil? V Home Credit Areně si jej budete moci připomenout už v pátek 3. listopadu. Právě v duchu tohoto svátku se totiž ponese utkání s Litvínovem. Těšit se tak můžete na pozměněný tematický hudební playlist, ale také výzdobu uvnitř Home Credit Areny či obsluhu vybraných stánků s občerstvením v dirndlech.

grafika z www.hcbilitygri.cz

Co by to bylo za hokejový Oktoberfest, kdyby na něm chybělo dobré pivo. Zamířit můžete do Svijanského Beerpointu, kde si jej můžete vychutnat načepované z moderních automatizovaných píp Revolmatic, jež zrychlují obsluhu zákazníků. K dostání je také ochucená nealko varianta či tradiční bavorské preclíky. Pokud raději preferujete Radegast, pak si jej můžete v prostorách tzv. fanpubu objednat také za pomoci dotykových automatizovaných orderboardů bez čekání fronty na pokladně.

Návštěvníci Česká spořitelna Klubu se navíc mohou těšit na občerstvení formou rautu plné oktoberfestových specialit, jež bude zahrnuto v ceně každé vstupenky do těchto prostor. Je libo vepřové koleno, špecle či bavorskou klobásu? Na to vše se můžete těšit i za živého hudebního doprovodu harmonikáře Tibora Virága.

K oslavám hokejového Oktoberfestu se připojí také hlavní partner klubu, sázková kancelář Fortuna, jež rozdá první tisícovce návštěvníků stylové oktoberfestové kloboučky. Připojte se k nám a vytvořte spolu s námi v Home Credit Areně nezapomenutelnou atmosféru! Nenechte si zápas s litvínovskou Vervou ujít!

www.hcbilitygri.cz