Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Palác Liebieg má první narozeniny. Budova se proměnila v komunitní centrum pro všechny generace

07. 06. 2024 | 16:56

V sobotu 8. června slaví Palác Liebieg své první narozeniny. Historická a dlouho chátrající budova v centru města se proměnila v komunitní centrum pro všechny generace. Nyní mají návštěvníci možnost oslavit první rok fungování a na své si přijdou malí i velcí návštěvníci.

liebig3IrmaOTv3
Před rokem...

Bohatý program probíhá od 10.00 do 22.00 hodin ve všech prostorách paláce. Pro návštěvníky jsou připraveny koncerty, módní přehlídky, hravá zahrada, tvoření, pohádky pro děti, prohlídky paláce, občerstvení i mnoho dalšího. Zlatým hřebem večera bude ve 21.00 hodin vystoupení Dashy s Pajky Pajk a ve 22.00 hodin videomapping na fasádu Paláce Liebieg.

„Těší mne, že se máme možnost oslavit již rok od našeho fungování v Paláci Liebieg. Za tu dobu se stal palác místem stovek kulturních, vzdělávací, osvětových i komunitních aktivit pro všechny generace a z toho mám upřímnou radost. Nejen počet akcí, ale také lidé, kteří Palác Liebieg navštěvují nám dávají zpětnou vazbu, že podobná místa jsou potřebná a mají smysl. Jsem rád, že se palác tak rychle vrátil zpět do povědomí lidí a zároveň se stal i důležitou součástí dění ve městě“, říká ředitel Kontaktu Michael Dufek.

Oslava 1. výročí od znovuotevření Paláce Liebieg se uskuteční v sobotu 8. června 2024 od 10.00 do 22.00 hodin, ul. U Tiskárny 81/1, vstup je pro návštěvníky zdarma, podrobný program na www.ksk-liberec.cz.

TZ Kontakt Liberec