Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Prázdniny 2020 v Home Credit Areně pokračují, na podzim se chystá Sport Live a Educa Myjob

09. 08. 2020 | 14:37

Areál Sport Parku Liberec i s Halou míčových sportů je v provozu. Dejte si do těla na jednom z našich 35 sportovišť a vydejte se s kamarády na beach, zahrát si badminton, nebo třeba fotbálek. Akce Prázdniny v Areně pokračuje i v srpnu. A co se v největším multifunkčním zařízení chystá dále?

sportLive18A
archivní foto

V sobotu 5. září od 9:00 se brány Home Credit Areny otevřou všem nadšeným sporťákům – uskuteční se tam 15. ročník veletrhu Sport Live. Těšit se můžete na představení desítek sportovních klubů a oddílů nebo třeba na zápasy malých fotbalistů FC Slovan Liberec a FK Jablonec nad Nisou v kategoriích U7, U8 a U9.

Na Sport Live 2020 v sobotu 5. září již tradičně zahájíme novou sezónu veřejného bruslení. A aby to nebylo jen tak ledajaké zahájení, začneme přímo na ledě našich Bílých Tygrů v Home Credit Areně. Tak si kupte vstupenky ještě teď, ať vám je nikdo nevyfoukne. Na výběr máte hned ze tří časů: od 10:30, 13:00 a 15:00.

Dalším oblíbenou akcí v Home Credit Areně je veletrh práce a vzdělávání EDUCA MYJOB Liberec 2020. Aréna jí bude patřit od čtvrtka 15. října až do soboty 17. října a bude nabitá tím největším výběrem středních škol nejen z Libereckého kraje. Myslete na budoucnost svých dětí a přijďte spolu s nimi vybrat tu nejlepší školu pro jejich skvělou budoucnost.

I po dovolené je občas potřeba si odpočinout, tak přijďte na masáž. Během srpna máme ve Sport Park Medical volná místa, tak si je rezervujte ještě nyní a dopřejte si pořádnou relaxaci.

Více na www.homecreditarena.cz