Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Předprodej na společný dvojkoncert rockových legend už odstartoval. Home credit arenu čeká nezaměnitelná premiéra

21. 01. 2020 | 14:29

V sobotu 4. dubna 2020 zažije liberecká Home credit arena jedinečný společný dvojkoncert zpěvačky Bonnie Tyler a zpěváka Chrise Normana. Vystoupí společně na jednom podiu v ČR vůbec poprvé. Nezaměnitelné hlasy obou účinkujících a vynikající doprovodné kapely jsou zárukou jedinečné show.

Předprodej vstupenek v síti Ticketmaster a Ticketportal od 1.190 Kč byl již zahájen.

Více informací na www.homecreditarena.cz a www.simmiag.cz

Během večera zazní megahity „Lost In France“, It A Heartache“ nebo „Hold Out For Hero“ od Bonnie Tyler; „Midnight Lady“, „Broken Heroes“, „Amazing“ ze sólové dráhy Chrise Normana ale i „If you think you know how to love me“, Livin’next door to Alice“ nebo „Oh Carol“ z jeho éry Smokie. Nejen na tyto písně se můžete těšit během tohoto speciálního koncertu.

Bonnie Tyler (*1951), narozená jako Gaynor Hopkins, je velšská zpěvačka. Je známá svým charakteristickým chraplavým hlasem. Její profesionální hudební kariéra začala v polovině 70. let, kdy podepsala smlouvu s RCA Records. Hned její první singl, „Lost in France“ se v britské hitparádě umístil v první desítce, konkrétně na 9. místě. V roce 1977 vydala první sólové album s názvem The World Starts Tonight, v současnosti má na kontě již přibližně 15 studiových desek.

Chris Norman, rodným jménem Christopher Ward Norman (*1950 v Redcar, North Yorkshire), je anglický rockový zpěvák. Když mu bylo dvanáct let, potkal se ve škole Alanem Silsonem a Terrym Uttleyem, budoucími členy skupiny Smokie, se kterými v roce 1965 založil skupinu s názvem Essence. O něco později začala skupina spolupracovat s producentem Hurleyem a autorskou dvojicí Nicky Chinn / Mike Chapman, kteří navrhli změnit jméno skupiny na Smokey (později změněný na současný název Smokie). Norman ze skupiny odešel v roce 1985, vydal se na sólovou dráhu.

TZ

repro plakátu