Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přípravy na 8. ročník festivalu "Liberec - jedno město pro všechny" finišují

26. 08. 2019 | 18:04

Dobré jídlo, pestrý kulturní program a hlavně příjemná atmosféra bude součástí tradičního Letního festivalu cizinců a národnostních menšin, který se letos v Liberci na konci prázdnin uskuteční již poosmé.

liberec fest mad
Foto: Mad

V pátek 30. srpna 2019 od 14.00 do 18.00 hodin budou mít návštěvníci na nám. Dr. Beneše možnost navštívit 15 stánků, kde pro ně budou připraveny ochutnávky připravené zástupci cizineckých komunit a národnostních menšin a také spousta zajímavých informací.

Mimo kulturní program, který bude během celého odpoledne probíhat na podiu, se návštěvníci mohou zapojit také do doprovodného programu nebo si zasoutěžit o ceny. A zde je malá ochutnávka toho, co Vás čeká: speciality ze 13ti zemí, balkánská hudba, mongolský hrdelní zpěv, malování na obličej a mnoho dalšího. Vybere si zkrátka každý.

Vstupné zdarma. Přijďte poznat něco nového, pobavit se a strávit příjemné letní odpoledne. Těšíme se Vás!

Akci pořádá Komunitní středisko Kontakt Liberec, p. o., Centrum na podporu integrace cizinců v Libereckém kraji a Technická univerzita v Liberci. Záštitu nad akcí přijal náměstek hejtmana Mgr. Pavel Svoboda a náměstek primátora PhDr. Mgr. Ivan Langr.

Projekt je finančně podpořen z rozpočtu Libereckého kraje.

www.ksk-liberec.cz