Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

S nadílkou přišlo 40 zaměstnanců energetické společnosti, kteří mají srdce na správném místě

27. 12. 2021 | 8:32

Ani letos nezapomněl (předčasný) Ježíšek z ČEZ Distribuce na své kamarády v libereckém Jedličkově ústavu. Každoročně mu klienti ústavu napíšou svá přání a on jim je bezezbytku splní. Za Ježíška se přestrojilo na čtyřicet zaměstnanců společnosti ČEZ Distribuce, kteří mají srdce na správném místě. A tak i ta letošní vánoční návštěva přivezla do Liberce spoustu splněných přání.
 

darky
Foto: ČEZ

Mezi nejčastější přání patřilo i letos ložní prádlo, ale také kosmetické sady, poukázky na sportovní potřeby i poukázky do módních obchodů. Nechybělo ani přání v podobě holícího strojku, elektrického zubního kartáčku, ponorného tyčového mixeru nebo elektrických kláves s mikrofonem.

Jedličkův ústav v Liberci poskytuje ve sjednaném rozsahu potřebné sociální služby dětem, mládeži a dospělým osobám s tělesným a mentálním postižením (případně v kombinaci dalších zdravotních znevýhodnění od tří let věku), kteří jsou závislí na podpoře a péči jiné osoby. „Za podporu ČEZ Distribuce a jejich zaměstnanců jsme velmi rádi. Letošní vánoční návštěva nám udělala obrovskou radost, a co teprve našim klientům! Za všechna splněná přání energetikům moc děkujeme, vážíme si toho, že na naše klienty každoročně myslí, navíc již po čtrnácté za sebou,“ dodává Vladimír Ptáček, ředitel Jedličkova ústavu v Liberci.

Tradiční setkávání klientů libereckého Jedličkova ústavu a zaměstnanců ČEZ Distribuce má počátky v roce 2008, kdy ho odstartoval dobrovolnický den Čas pro dobrou věc, kterou Skupina ČEZ každoročně pro zaměstnance pořádá. Jeho účastníci se tehdy rozhodli, že budou ústavu pomáhat i nadále, a hlavně se pravidelně setkávat s jeho klienty.

Soňa Holingerová, mluvčí Skupiny ČEZ