Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Sport Park Liberec už plánuje program pro příměstský dětský tábor Hravé prázdniny

20. 03. 2021 | 18:43

Ani v roce 2021 nebude ve Sport Parku Liberec chybět tradiční příměstský dětský sportovní tábor Hravé prázdniny! V minulém roce přišlo několik novinek, které se osvědčily, a byly velmi úspěšné u dětí i rodičů. Proto jsme se rozhodli tyto novinky ponechat i pro letošek, avizuje Sport Park Liberec na svém webu.

grafika Sport Park LiberecDěti se tedy opět setkají s Honzou Sladkým a užijí si jeho bikeshow a cykloworskhop. Chybět nebude ani Tým silniční bezpečnosti se svými aktivitami. Děti bude opět čekat výlet do Nisa Parku Liberec, kde si zaskáčou na vzduchových trampolínách.

A další nabitý sportovní program v areálu Sport Parku Liberec (softball, bruslení s lektorkami ze školy bruslení Bruslička, kuželky, gymnastika, judo, atletika a mnoho dalšího...). 

Loni bohužel nemohly probíhat prohlídky kabiny hráčů A-týmu Bílých Tygrů, věříme, že letos se již uskuteční. V programu s tím počítáme. Stejně tak i s návštěvou Sense arény, kde si mohou vyzkoušet virtuální hokejový trénink.

Své sportovní dovednosti si děti opět poměří v Sazka Olympijském víceboji.

Chybět nemůže ani závěrečný slavnostní ceremoniál, spojený s předáváním diplomů a dárkových balíčků.

TZ/Tým Hravých prázdnin