Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

V Liberci se bude natáčet spot pro banku, objeví se v něm i Kavárna Pošta

11. 11. 2019 | 13:51
Ve středu 13. listopadu bude během dne v Liberci probíhat natáčení reklamního spotu jedné bankovní instituce, a to na několika místech. Omezení po celý den očekávejte vedle Kavárny Pošta v ulici Mariánská. Drobné omezení bude v ulici Husova a Krokova z důvodu vymezení parkovacích stání.
Kavárna pošta
archivní foto

Ulice Mariánská bude po celý den od 6 do 22 hodin uzavřena z důvodu přípravy a natáčení interiérů a exteriérů Kavárny Pošta.

Další menší omezení v podobě zastavování dopravy na krátké časové intervaly se objeví v ulici Husova u kavárny Bez konceptu ve večerních hodinách od cca 18 do 20 hodin, kde budou parkovací stání vyhrazena pro filmový štáb od zhruba 12 do 22 hodin. Část natáčení se uskuteční i v ulici Krokova, kde bude parkování vyhrazeno pro filmaře.

TZ MML