Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Ve Sport Parku Liberec zahájí letní sezónu, cena pronájmů sportovišť zůstává na loňské úrovni

09. 05. 2019 | 23:01

V pátek 10. května zahájí Sport Park Liberec letní sezónu a návštěvníci tak budou moci naplno využít venkovní sportoviště, jako jsou hřiště na beach volejbal, dva tenisové kurty a kurt na volejbal a nohejbal. Všechna sportoviště budou k dispozici každý den za příznivého počasí od 6 do 22 hodin až do konce září.

Rezervaci hřišť je možné provést na rezervace.sportparkliberec.cz a cena zůstává stejná jako v minulé sezóně - každý všední den do 13 hod. za 100 Kč/hod. a ve všední dny od 13 hod. a o víkendech za 150 Kč/hod. Na všechna sportoviště lze využít i karty Multisport a Activepass a s naší permanentkou Sport Parku můžete sportovat již od 90 Kč/hod. Odbavení před vstupem na sportoviště probíhá na recepci v Hale míčových sportů, kde lze zapůjčit i míč na volejbal nebo zakoupit tenisové míčky a kde jsou k dispozici také šatny.

 Od května lze v areálu využít venkovní i vnitřní sportoviště

 Kromě zmíněných sportovišť je veřejnosti v areálu Sport Parku Liberec k dispozici také fotbalové hřiště s umělou trávou, které je ve večerních hodinách osvětleno, kilometr a půl dlouhá asfaltová dráha pro běžce i in-line bruslaře. Zájemcům jsou k dispozici i běžecké dráhy na atletickém stadionu, kde je nutné respektovat tréninky sportovních klubů.

I v letní sezóně zůstávají k dispozici krytá sportoviště jako například tenisové a badmintonové kurty i stoly na stolní tenis. Fotbalové hřiště je nutné rezervovat předem na telefonním čísle 731 547 888 a ostatní sportoviště na webu rezervace.sportparkliberec.cz či telefonu 731 547 896.

 Dále v areálu nabízíme i příjemné hřiště pro nejmenší návštěvníky, venkovní posilovací prvky pro dospělé a nechybí ani Restaurace Stadion, kde můžete po sportovním výkonu posedět na venkovní zahrádce.

TZ/Zuzana Pětníková