Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Veletrh Sport Live 2021 zahájil další sportovní sezónu, ujít si ho nenechalo šest tisíc návštěvníků

04. 09. 2021 | 16:57

V sobotu 4. 9. 2021 se v Home Credit Areně a Sport Parku Liberec uskutečnil již 16. ročník sportovního veletrhu Sport Live, který je největší akcí svého druhu v severních Čechách. V celém areálu se tak zájemcům z řad široké veřejnosti představily desítky možností, jak se v Libereckém kraji i jeho okolí oddat sportu. Veletrh během celé soboty přilákal na 6000 návštěvníků.
 

SL21c
Autogramiáda extraligových hokejových Bílých Tygrů. Foto: Sport Park Liberec

Také letos bylo tím nejdůležitějším cílem veletrhu představit sport všem věkovým kategoriím od těch nejmenších dětí až po dospělé, a zdůraznit důležitost zdravého životního stylu a sportovního vyžití.  Všichni návštěvníci také mohli využít možnost zápisu do vybraných sportovních klubů pro nadcházející sezónu.

Sportovní veletrh plný zábavy pro všechny

Foto: Sport Park Liberec„Jedním z benefitů našeho veletrhu je každoročně i to, že se rodiče mohou setkat s trenéry a vedoucími jednotlivých klubů dříve, než své děti přihlásí na vybraný sportovní kroužek, čímž si udělají lepší představu o tom, co děti čeká. Na Sport Live to ale není jen o tom – všichni si během soboty mohli užít i bohatý doprovodný program,“ uvedl Lukáš Přinda, jednatel pořádající společnosti SFM Liberec.

V rámci doprovodného programu si zájemci mohli vyzkoušet nejrůznější sporty, děti tradičně v podobě sportovního víceboje o ceny, nebo si třeba prohlédnout moderní přenosový vůz O2 TV Sport.
Na veletrhu pak nemohla chybět ani jedna z jeho nejoblíbenějších částí – zahájení veřejného bruslení přímo na ploše Home Credit Areny. Během tří bloků veřejného bruslení určených pro veřejnost se bruslaři mohli seznámit také s prací trenérů bruslařské školy Bruslička, kteří jim ukázali správné techniky bruslení.
Po roční pauze se návštěvníci mohli také osobně setkat s hokejovými hvězdami Bílých Tygrů Liberec, a to na jejich autogramiádě v ČS klubu. „Jsme s kluky z týmu rádi, že jsme se na Sport Live 2021 mohli po takové době opět vidět s fanoušky a pozdravit se s nimi – to bylo obzvlášť takto před začátkem sezóny vážně skvělé,“ uvedl Petr Jelínek, kapitán Bílých Tygrů Liberec.

Pokud jde o autogramiády, nechyběla ani jedna fotbalová – na stánku partnera veletrhu O2 se návštěvníci mohli potkat se zástupci týmu známých osobností Real Top Praha.

Foto: FB Liberec.cz

„Během veletrhu Sport Live 2021 jsme museli zajistit dodržování základních protiepidemických opatření, jako bylo například nošení respirátorů ve vnitřních prostorách Home Credit Areny a Sport Parku Liberec, či prokázání se některým z testů podle nastavených pravidel. Pro návštěvníky jsme si připravili i možnost absolvovat test přímo v areálu Sport Parku. Jsme rádi, že jsme i na základě těchto opatření mohli veletrh uskutečnit a doufáme, že se v této sezóně sport udrží již naplno ve hře,“ doplnil Lukáš Přinda.
Veletrh Sport Live 2021 se konal pod záštitou hejtmana Libereckého kraje Martina Půty.

TZ Sport Park Liberec/Pavlína Tomisová