Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Vstupenky na akce ve Sport Parku Liberec jsou nově dostupné přes Ticketportal

13. 05. 2020 | 18:18

Celý areál Sport Parku Liberec i s přilehlou Home Credit Arenou spojil síly s novým ticketingovým partnerem. Vstupenky na všechny akce lze nyní koupit mimo jiné i prostřednictvím sítě Ticketportal nebo přímo v areálu Sport Parku Liberec na pokladně předprodeje Rotunda.

„Náš nový ticketingový partner společnost Ticketportal je nyní výhradním prodejcem vstupenek na hokejové zápasy v Home Credit Areně. Zákazníci ale prostřednictvím Ticketportálu mohou zakoupit vstupenky na všechny kulturní, společenské či ostatní sportovní akce konající se v celém areálu Sport Parku,“ prozradil Lukáš Přinda, jednatel společnosti SFM Liberec, která areál provozuje.

Ticketportal tak nyní zajišťuje předprodej na veškeré kulturní i sportovní akce v Home Credit Areně i Sport Parku Liberec – od nové sezóny zde návštěvníci zakoupí vstupenky na zápasy Bílých Tygrů Liberec, koncerty, muzikály, ale také vstupenky na akce jako bylo Autokino u Arény nebo oblíbené Sportovní Čáry u Arény, dále pak do Haly míčových sportů a od příští zimní sezóny také na veřejné bruslení ve Svijanské aréně.

Aktuální nabídku dostupných vstupenek najdete na webových stránkách https://www.ticketportal.cz/Venue/1202348. Nyní v předprodeji najdete mimo jiné i hokejový zápas Souboj o krále severu, v němž se 10. listopadu utkají týmy Technické univerzity v Liberci a Univerzity Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem a jehož původní březnový termín byl přesunut kvůli koronavirovým omezením.

TZ Sport Park/Pavlína Tomisová