Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

66letá paní jela Janovem na koloběžce. Poté, co upadla na vozovku, skončila v nemocnici

112
30. 04. 2021 | 10:30

Ve středu krátce před půl pátou hodinou odpoledne se stala dopravní nehoda v ulici Janovská v Jablonci nad Nisou. 66letá žena jela na své koloběžce s elektrickým pohonem ve směru od centra města do Janova nad Nisou, kde při průjezdu mírné pravotočivé zatáčky s dosud nezjištěných příčin upadla na vozovku.

koloběžka
Foto: PČR

Při tomto pádu utrpěla zranění, se kterým byla posádkou zdravotnické záchranné služby převezena na ošetření do jablonecké nemocnice. Charakter jejího zranění a doba léčení jsou předmětem probíhajícího šetření. Alkohol u ženy policisté vyloučili provedenou dechovou zkouškou, která měla negativní výsledek. Veškeré okolnosti celé události i nadále šetří policisté z Dopravního inspektorátu v Jablonci nad Nisou.

PČR/Dagmar Sochorová