Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

84letý senior vjel do zákazu v místě, kde probíhají výkopové práce. Cestu zakončil ve čtyřmetrové jámě

112
16. 03. 2024 | 23:23

V sobotu v podvečer krátce před půl sedmou hodinou se stala dopravní nehoda v Liberci v ulici Americká. Řidič s vozidlem Škoda Fabia v této ulici nerespektoval dopravní značení o zákazu vjezdu a informaci o výkopových pracích, ujel asi padesát metrů a svoji jízdu ukončil v přibližně čtyři metry hlubokém výkopu.

jáma a senior2
Foto: PČR

Alkohol u něj policisté vyloučili provedenou dechovou zkouškou, která měla negativní výsledek. Řidič havarovaného vozidla, 84letý senior, byl z místa nehody převezen zdravotnickou záchrannou službou na vyšetření do liberecké nemocnice.

Charakter jeho zranění a doba léčení jsou předmětem probíhajícího šetření. Veškeré okolnosti celé události i nadále šetří policisté z Dopravního inspektorátu v Liberci.

PČR/Dagmar Sochorová

Foto z "místa činu": PČRFoto z "místa činu": PČR