Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Autobus značky Irisbus Crossway zmizel z parkoviště v Hrádku nad Nisou. Policie žádá veřejnost o spolupráci

112
22. 07. 2019 | 7:41

Policie žádá veřejnost a svědky o spolupráci při pátrání po pachateli či pachatelích krádeže bílého autobusu značky Irisbus Crossway z plochy parkoviště v Hrádku nad Nisou v ulici Nádražní .

autobus 1
Foto. PČR

Autobus byl odcizený v noci na čtvrtek 18. července, z plochy parkoviště v Hrádku nad Nisou v ulici Nádražní a nalezen byl v ranních hodinách, odstavený na křižovatce ulic Klicperova a Svatoplukova v Liberci.

Zároveň také žádáme muže ve věku kolem 40let, oblečeného v béžové kapsáčové kraťasy, světlé tričko, s kšiltovkou na hlavě, který se pohyboval, kolem čtvrté hodiny ráno, nedaleko místa nálezu poškozeného a odstaveného autobusu na křižovatce Klicperova x Svatoplukova, aby se policistům ozval. Stejně jako jeho svědectví, tak i infomrace od případných dalších svědků mohou policistům výrazným způsobem dopomoci k objasnění případu a dopadení pachatele či pachatelů.

 

 

Veškeré infromace k případu či osobám sdělte prostřednictvím bezplatné linky 158 nebo na kterémkoli obvodním oddělení Policie ČR.

PČR/Vojtěch Robovský