Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Celníci v Liberci odhalili v pátek večer otevřenou restauraci, bylo tam 15 lidí

112
11. 04. 2021 | 11:44

Celníci odhalili v pátek večer otevřenou restauraci v Liberci, bylo tam 15 lidí. V provozovně byl nabízen i nelegální hazard, uvedl dnes v tiskové zprávě liberecký mluvčí celníků Martin Stočes. Uvnitř provozovny byly dva nepovolené výherní přístroje.

restaurace 2021-4-11-825003
Restaurace, foto - zdroj: www.celnisprava.cz

"Výherní herní přístroje byly zadrženy a odvezeny do skladu celní správy. Navazovat bude řízení o přestupku, kdy může být rozhodnuto o propadnutí věci a následné ekologické likvidaci. Současně provozovateli výherních herních přístrojů hrozí pokuta až do výše 50 milionů korun," uvedl mluvčí celníků.

V restauraci celníci zasahovali v pátek na základě podnětu. "Poté, co ve večerních hodinách vstoupili do provozovny, zjistili, že se uvnitř nacházelo celkem 15 osob, které převážně konzumovaly alkoholické nápoje," dodal Stočes.

Automaty, foto - zdroj: www.celnisprava.czPorušení vládních protikoronavirových nařízení provozovatelem restaurace i hosty řeší policie. "Zabýváme se tím, zatím ale k tomu nelze říci nic bližšího," řekla dnes ČTK mluvčí policie Dagmar Sochorová.

čtk