Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Cyklistka objevila u Držkova na Jablonecku havarované auto s mrtvým řidičem

112
06. 08. 2020 | 11:31

Havarované vozidlo s mrtvým jednapadesátiletým řidičem objevila dnes ráno cyklistka na Jablonecku. Volkswagen sjel z místní komunikace a čelně narazil do stromu. Příčina smrti řidiče se bude zjišťovat. Na webu policie o tom informovala mluvčí policie Ivana Baláková.

"Zda řidič zemřel v důsledku náhlé zdravotní příhody nebo v důsledku nárazu do stromu, zjistí až nařízená soudní pitva," uvedla mluvčí.

Nehoda se stala poblíž místní komunikace mezi Loužnicí a Držkovem ve směru na Radčice. Cyklistka na nabourané vozidlo upozornila policisty dnes kolem 6:00. Řidič byl v té době již mrtvý.

Policisté odhadují, že auto do stromu narazilo dnes v noci kolem 1:00. "Vzhledem k tomu, že je na této místní komunikaci minimální provoz, dozvěděli jsme se o tragické havárii s několikahodinovým zpožděním," dodala Baláková.

čtk