Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Den IZS se v pátek ve Frýdlantu uskuteční v prostorách hasičské zbrojnice v Okružní ulici

112
14. 09. 2021 | 11:36

Na jiném místě než obvykle se v pátek 17. září 2021 uskuteční ve Frýdlantě pravidelný Den IZS. Místo na náměstí bude letos probíhat v prostorách hasičské zbrojnice v Okružní ulici.

hasiči vyproštovani
Archivní foto, HZS LK

Pro malé i velké návštěvníky tam bude od 9.00 hodin připravena ukázka techniky frýdlantských dobrovolných hasičů, drážních hasičů z Liberce nebo třeba Policie ČR, k dispozici bude stánek Českého červeného kříže a připraveny jsou i oblíbené ukázky zásahů.

Těšit se můžete na ukázku vyproštění osoby z havarovaného vozidla, ukázku hašení vznícené hořlavé kapaliny v nádobě, ukázku správného i špatného způsobu hašení oleje vzníceného na pánvičce při smažení a také na ukázku práce policejních psovodů. Vše bude doprovázet Hudba Hradní stráže a Policie České republiky.

Akce, na kterou spolupracuje Sbor dobrovolných hasičů Frýdlant s Městem Frýdlant, skončí ve 13.00 hodin. Vstup je zdarma.

www.mesto-frydlant.cz