Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Dnes ve 14:00 hodin zahájil Slovan Liberec prodej permanentních vstupenek

10. 08. 2020 | 19:20

Dnes ve 14:00 hodin konečně odstartoval prodej výhodných permanentních vstupenek na sezónu 2020/2021. Děkujeme všem, kdo projevují zájem o nákup permanentky, i přes současnou nejistou situaci způsobenou koronavirovou epidemií. Ať už se situace vyvine jakkoliv, permanentkáři budou mít vždy přednost, ačkoliv nemůžeme garantovat, že situace dovolí návštěvu všech domácích utkáních v příští sezóně. Zůstanou-li však v platnosti současná nařízení o maximálním počtu diváků rovnajícímu se 25 % celkové kapacity stadionu, může vám jen permanentní vstupenka zajistit místo i při atraktivních domácích duelech FORTUNA:LIGY a MOL Cupu.

permanentka
Foto: www.fcslovanliberec.cz
Prodej permanentek bude probíhat v pracovní dny na hlavní pokladně a/nebo ve Fanshopu na stadionu U Nisy vždy mezi 10-17h. Více k výhodám a bonusům pro permanentkáře, včetně případné kompenzace za minulou sezónu, jsme už dříve zveřejnili v tomto článku. I letos při nákupu dostanete dárkový poukaz na klubový kalendář dle Vašeho výběru. V případě dalších dotazů můžete psát na e-mail eshop@fcslovanliberec.cz.
 
Vzhledem k tomu, že i letos může nastat situace, kdy bude třeba místo permanentní vstupenky využít jednorázovou na jiné místo, vylepšili jsme ve spolupráci s poskytovatelem náš ticketingový systém, který tuto výměnu bude nově umožňovat i online, bez nutnosti kontaktovat Fanshop. Nové permanentky budou totiž kromě vylepšeného designu doplněny i o specifický kód, pomocí něhož se pak budete moct identifikovat v ticketingovém systému.

Abychom Vás v případě změny pravidel mohli vždy včas kontaktovat, budeme potřebovat i Váš e-mail, proto Vás při nákupu poprosíme o vyplnění kontaktních údajů spolu se souhlasem s jejich zpracováním. A chystáme pro Vás i další novinky, včetně V.I.P. klubu, který si budou moct ke své permanentce přikoupit fanoušci ze Severní tribuny. Detaily včetně ceny zveřejníme už brzy...

www.fcslovanliberec.cz