Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Liberecká policie pátrá po třináctiletém chlapci, odešel dnes z nemocnice neznámo kam

112
27. 07. 2022 | 15:09

AKTUALIZOVÁNO: Policie pátrá po třináctiletém Danielu Hanusovi, který je pacientem dětské psychiatrie liberecké nemocnice. Z areálu ve Školní ulici odešel neznámo kam dnes v 9:45. Pohřešovaný chlapec trpí akutními psychickými obtížemi, uvedla policie na webu.

hlapec o sobě dosud nepodal žádnou zprávu ani se nevrátil k rodině, kterou má v Jablonci nad Nisou v Knoflíkové ulici. V době odchodu z oddělení psychiatrie měl na sobě tričko s krátkým rukávem černé barvy, po stranách roztrhané, tříčtvrteční kalhoty černé barvy s kapsami a tenisky černé barvy. Vysoký je 180 centimetrů, je střední postavy a má tmavě hnědé, středně dlouhé vlnité vlasy, které nosí rozpuštěné nebo v culíku.

Policisté žádají, pokud chlapce někdo viděl, nebo ví, kde se nachází, aby je kontaktoval na lince 158 nebo kterékoli policejní služebně.

čtk

Aktualizováno: 28. 7. 2022

Velice děkujeme veřejnosti za spolupráci při pátrání po pohřešovaném chlapci. Pátrání bylo ukončeno. Chlapec je v pořádku. 

PČR