Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Liberecká policie pátrá po uprchlém vězni Petru Pospíšilovi, zmizel z pekáren

112
15. 06. 2019 | 16:25

Liberecká policie pátrá po uprchlém vězni Petru Pospíšilovi. Jednatřicetiletý muž dnes po 03:00 opustil své pracoviště v libereckých pekárnách v Rochlické ulici, kde pracoval v rámci výkonu trestu. Policie po něm intenzivně pátrá a žádá o pomoc i veřejnost. ČTK o tom informovala krajská policejní mluvčí Ivana Baláková.

Pospíšil je vězněm Věznice ve Stráži pod Ralskem a trest mu měl skončit už letos v září. "Odsouzen byl v roce 2018 za majetkovou trestnou činnost," uvedla Baláková.

Dnes ráno byl muž oblečený do oranžového trička a bílých kalhot, na nohou měl bílé boty. Pospíšil je vysoký 176 cm, má štíhlou postavu. Hledaný muž má modré oči a světle hnědé, na ježka střižené krátké vlasy. "V oblasti nadloktí pravé ruky má tetování v podobě ďábla a stejný motiv má vytetovaný i na levé lopatce," doplnila mluvčí.

Veškeré informace, které pomohou uprchlého vězně vypátrat, přijme policie na lince 158 nebo na kterékoliv policejní služebně.

čtk