Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Liberečtí záchranáři v neděli opět vyjížděli k malému dítěti, které se topilo v bazénu. Akce měla šťastný konec

112
27. 07. 2020 | 10:55

AKTUALIZOVÁNO: Zdravotnická záchranná služba Libereckého kraje včera opět vyjížděla k malému dítěti, které se topilo v bazénu. Jeho resuscitace byla úspěšná a celý zásah snad bude mít šťastný konec, celorepublikově ale podobných případů přibývá...

plavání dítě kid-1401157 1280
Ilustrační foto

Nezapomeňte, že prázdninová idyla se během chviličky může změnit v boj o život, předvídejte a buďte pozorní!

Včera odpoledne krátce před osmnáctou hodinou policisté na lince 158 přijali ze Zdravotnické záchranné služby Libereckého kraje oznámení o případu nalezení malého chlapce ročník 2019 v bezvědomí ve vodě v bazénu u jednoho z domů ve Slané na Semilsku. Chlapec, kterého v bazénu našli jeho rodiče, byl z místa události letecky transportován do nemocnice v Hradci Králové.

Veškeré okolnosti této události šetří kriminalisté z Oddělení obecné kriminality v Semilech, kteří ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu těžké ublížení na zdraví z nedbalosti. S ohledem na věk dítěte nebudeme k případu uvádět další informace.

Zdravotnická záchranná služba LK a PČR