Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Muž ukradl v prodejně přes dvacet čokolád a odešel bez placení. Byl ale přistižen pracovníkem ostrahy

112
20. 02. 2024 | 13:46

Minulý týden v pátek policisté z Obvodního oddělení v Jablonci nad Nisou ve zkráceném přípravném řízení sdělili 32letému muži podezření ze spáchání trestného činu krádež, kterého se dopustil den před tím krátce po sedmnácté hodině v prodejně potravin v centru Jablonce nad Nisou.

Podezřelý tehdy v uvedeném obchodě odcizil celkem 21 různých čokolád v hodnotě 1.062,- Kč, uložil si je do bundy a takto prošel kolem pokladny bez toho, aby je zaplatil. Při tomto jednání byl ovšem přistižen pracovníkem ostrahy prodejny.

Uvedeného skutku se však dopustil i přesto, že byl již v uplynulých třech letech dvakrát pravomocně odsouzen. Vzhledem k toto skutečnosti mu nyní za spáchání uvedeného trestného činu hrozí trest odnětí svobody až na tři roky.

PČR/Dagmar Sochorová