Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Muže obviněného z pokusu o vraždu poslal soud v Jablonci v neděli večer do vazby

112
18. 03. 2024 | 8:03

Muže obviněného z pokusu o vraždu poslal soud v Jablonci nad Nisou v neděli večer do vazby. Pokud ho soud shledá vinným, hrozí sedmatřicetiletému muži 20 let vězení nebo až výjimečný trest, řekla dnes ČTK jablonecká policejní mluvčí Dagmar Sochorová. Muž byl v sobotu obviněn v souvislosti s útokem na dva lidi v Jablonci nad Nisou, napadení skončili v nemocnici. Podezřelého policisté krátce po činu zadrželi.

věznice grille-3935985 1280
Ilustrační foto

Obviněný muž podle policie v Jablonci nad Nisou v Mánesově ulici fyzicky napadl třiatřicetiletého muže a devětadvacetiletou ženu, čímž oběma způsobil těžká zranění. Oba napadené odvezli záchranáři do nemocnice. "S ohledem na stále probíhající úkony trestního řízení nebudeme k případu poskytovat detailnější informace," dodala Sochorová.

čtk