Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Na olejem znečištěné silnici mezi Malou Skálou a Frýdštejnem se zranila posádka motocyklu

112
05. 06. 2023 | 10:18

V neděli 4. června se odpoledne stala dopravní nehoda na silnici třetí třídy mezi Malou Skálou a Frýdštejnem. V přesně neustanovené době asi 400 metrů ve směru od Frýdštejna dosud neznámý řidič s nezjištěným vozidlem znečistil vozovku unikajícím olejem.

motoOlej
Foto: PČR

Z místa odjel, aniž by událost oznámil a místo označil jako překážku ve sjízdnosti komunikace. Krátce před šestnáctou hodinou místem projížděl řidič s motocyklem Kawasaki, který po projetí pravotočivé zatáčky a najetí do levotočivé zatáčky vyjel na olejovou skvrnu a s motocyklem, na němž s ním jela i spolujezdkyně, upadl na vozovku. Při tomto pádu motocyklista i spolujezdkyně utrpěli lehká zranění, které jim na místě ošetřila posádka Zdravotnické záchranné služby Libereckého kraje. Alkohol u řidiče policisté vyloučili provedenou dechovou zkouškou, která měla negativní výsledek.

V souvislosti s touto dopravní nehodou policisté pátrají po neznámém řidiči s neustanoveným vozidlem, který znečistil během jízdy uvedenou vozovku mezi Malou Skálou a Frýdštejnem. Pokud má někdo jakékoliv informace ke zjištění neznámého řidiče a vozidla, žádáme, aby se přihlásil na tel. 974 474 254 nebo na bezplatné lince 158. Občané mohou policisty kontaktovat také písemně prostřednictvím e-mailu jn.di.podatelna@pcr.cz .

PČR/Dagmar Sochorová