Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Na pětatřicítce u Stráže nad Nisou je auto na střeše, další nehoda je u Mníšku a v Dětřichově

112
26. 05. 2020 | 8:11

AKTUALIZOVÁNO: Na silnici 35 u obce Stráž nad Nisou ve směru na Liberec je hlášená nehoda. Na střechu převrácené vozidlo tvoří překážku, která může bránit provozu v celé šířce vozovky nebo její části, avizuje web Dopravní info.cz.

DNnastřeše
Foto: twitter HZS LK

O nehodě informuje i facebooková skupina Dopravní info Liberecký kraj, kde se mj. píše: "Paní jsme vytahli z auta a privolali doktora. Bude vysetrovaní a nasledně odtah vraku. Tak nohu z plynu...". Podle diskutujících měla řidička dostat smyk, jiní hovoří o nepřiměřené rychlosti.

Foto: twitter HZS LK

K další dopravní nehodě došlo dnes brzy ráno i u Mníšku ve směru na Frýdlant. Zde je rovněž hlášená zraněná osoba. Na místě probíhají záchranné a vyprošťovací práce, na místě složky IZS. Třetí nehoda se stala v Dětřichově na Frýdlantsku.

"Dnešní den hasiči v Libereckém kraji zahájili třemi dopravními nehodami. Bouralo se v Mníšku u Liberce, v Dětřichově a ve Stráži n. Nisou. Poslední DN si vyžádala jednu lehce zraněnou osobu. Místo zásahu jsme zajistili a u havarovaného vozidla provedli protipožární opatření," uvedl k sérii nehod twitterový profil HZS LK.

lo