Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Násilnou smrtí zemřelo minulý týden v Liberci dítě, za vraždu hrozí muži výjimečný trest

112
12. 07. 2023 | 16:11

AKTUALIZOVÁNO: Násilnou smrtí zemřelo minulý týden v sobotu odpoledne v Liberci dítě. Kriminalisté z vraždy obvinili muže, uvedl dnes na dotaz ČTK regionální mluvčí policie Vojtěch Robovský. Obviněnému hrozí trest 15 až 20 let vězení nebo výjimečný trest, stíhaný je vazebně. Motiv ani další okolnosti tragického činu policie zatím sdělovat nebude.

policie Ilustr7
Ilustrační foto

O násilném činu informovala dnes policie na webu. "V sobotu 8. července jsme obdrželi oznámení o násilném trestném činu spáchaném na nezletilé oběti. K tragické události došlo v rámci úzkých rodinných vazeb téhož dne v odpoledních hodinách v Liberci. Krátce po oznámení jsme zadrželi podezřelou osobu," uvedl Robovský.

Podle informací televize CNN Prima News se obětí stal tříměsíční kojenec a zadrženým je jeho otec. Policie informace televize nepotvrdila. "Vzhledem k věku oběti nebudeme k případu v současné době podávat bližší informace," dodal mluvčí policie.

čtk