Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Nehoda uzavřela dnes dopoledne silnici 38 na Českolipsku, místo nehody je opět průjezdné

112
01. 07. 2019 | 12:08

AKTUALIZOVÁNO: Nehoda dnes téměř na tři hodiny uzavřela frekventovanou silnici 38 z Mladé Boleslavi na Českou Lípu. Za odbočkou na Bezděz ve směru na Doksy na Českolipsku se srazila dvě osobní auta. Policie v době uzavření silnice dopravu odkláněla, od 13:00 byl úsek v místě nehody opět v obou směrech průjezdný, uvedla policie na twitteru a krajský policejní mluvčí Vojtěch Robovský na webu.

Nehoda byla podle Robovského na operační středisko nahlášena v 10:15. Krátce poté policie místo kvůli vyšetřování příčin a okolností nehody uzavřela a objízdné trasy vedly přes Jestřebí po silnici 9 ve směru na Prahu. Středočeští policisté odkláněli dopravu ve směru na Kuřivody, doplnil policejní mluvčí.

Podle hasičů skončilo jedno z aut na střeše. Na místě byli dva zranění, kterým hasiči spolu se záchranáři poskytli první pomoc a pomohli je naložit do sanitek. "Obě zranění byla naštěstí jen lehká," doplnil mluvčí Zdravotnické záchranné služby Libereckého kraje Michael Georgiev.

čtk