Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Než rodina stihla vyrazit s karavanem na cesty, vykradl ho nezvaný host

112
31. 07. 2019 | 17:23

Policisté z Liberce od uplynulého víkendu vyšetřují případ vloupání do zaparkovaného karavanu. Rodina připravující se na víkendovou vyjížďku obytným vozem byla nepříjemně zaskočena poté, co v den odjezdu zjistila, že jejich obytný vůz navštívil nezvaný host.

karavanNew
ilustrační foto

V noci na sobotu 27. července se dosud neznámý zloděj vloupal do zaparkovaného obytného vozu nedaleko centra města.  Bral takřka vše, co pro něho mělo nějakou cenu. Ať to byl například televizor, oblečení nebo obuv, při svém řádění kromě jiného způsobil také škodu na majetku. Majiteli odhadnutá výše škody přesáhla 15tisíc korun.

Policisté v tomto případě zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádež, za který pachateli v případě dopadení a odsouzení může hrozit trest odnětí svobody až na dvě léta.

PČR/Vojtěch Robovský