Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Policie hledá řidiče, který mezi Lomnicí nad Popelkou a Rváčovem pomohl zraněnému seniorovi

112
30. 10. 2019 | 11:54

Policie hledá řidiče, který našel na silnici mezi Lomnicí nad Popelkou a Rváčovem zraněného chodce. Dvaasedmdesátiletý muž utrpěl vážné zranění na noze. 

polIlustr4
ilustrační foto

Z neděle 20. října na pondělí 21. října utrpěl 72letý muž za dosud nezjištěných okolností vážné zranění na noze. Téže  noci  mu poskytl pomoc neznámý řidič nezjištěného vozidla, který zraněného seniora našel poblíž silničního úseku mezi Lomnicí nad Popelkou a Rváčovem a odvezl ho do místa jeho bydliště v obci Skuhrov.

Muž následující den vyhledal lékaře s tím, že si nevybavuje, jak k úrazu přišel. Z uvedeného důvodu žádáme řidiče, který ho odvezl domů, aby nás kontaktoval a pomohl nám zjistit, co se seniorovi přihodilo. Informace nám můžete sdělit na telefonním čísle 735 788 781 nebo je přijme naše tísňová linka 158. 

PČR/Ivana Baláková