Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Policie hledá seniora z Frýdlantu, není v dobré duševní kondici a může být v ohrožení života

112
23. 01. 2020 | 13:10

Policie pátrá po pětašedesátiletém muži z Frýdlantu na Liberecku, který ve středu odpoledne odešel z domova neznámo kam. Vzhledem k tomu, že není v dobré duševní kondici, obává se rodina toho, že by si mohl vzít život. Na webu policie o tom informovala policejní mluvčí Ivana Baláková.

policieAuta
ilustrační foto

Foto: PČRMilan Kokta je vysoký zhruba 190 centimetrů, má střední, robustnější postavu, oválný obličej, krátké, šedé, rovné vlasy, zelené oči a nosí v uchu naslouchátko. Při odchodu z domova byl oblečený do černé zimní bundy s kapucí a šedých riflí. Na nohou měl kotníkové boty takzvané farmářky šedé barvy a na hlavě šedou zimní čepici. Svědek ho naposledy viděl ve středu kolem 17:15 ve Frýdlantu v Bělíkově ulici poblíž prodejny potravin.

Jakékoli informace, které by mohly pomoci k nalezení pohřešovaného muže, mohou lidé volat na bezplatnou telefonní linku 158 nebo nahlásit na kteroukoli služebnu.

čtk