Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Policie odvolala pátrání po čtrnáctileté dívce z Liberce, našla ji a je v pořádku

112
25. 01. 2023 | 10:17

AKTUALIZOVÁNO: Policie odvolala pátrání po čtrnáctileté dívce z Liberce. Dívka se v úterý vpodvečer nevrátila z vycházky poblíž dětského diagnostického ústavu v ulici U Opatrovny. Nepodala o sobě zprávu a panovaly obavy o její život. Pohřešovanou se dnes krátce po 14:00 podařilo vypátrat v Liberci. V současné době je v péči zdravotníků, mimo ohrožení života, uvedla policie na twitteru. Pátrání bylo ukončeno.

policie Ilustr7
Ilustrační foto

Dívka odešla v úterý v 17:35 z vycházky v ulici U krematoria v Liberci, odkud se nevrátila do místa svého současného pobytu.

Hledaná Eliška Primasová Vzhledem k tomu, že prováděné prověrky v nemocničních zařízeních, u rodinných příslušníků, na nádražích a v místech dalšího možného výskytu byly neúspěšné, požádala dnes ráno policie o pomoc veřejnost. Díky pomoci veřejnosti a médií se děvče podle policie podařilo najít.

čtk