Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Policie pátrá po 13leté dívce z Liberce, může být v ohrožení. Naposledy ji viděli včera v Pavlovicích

30. 09. 2020 | 9:06

Liberečtí kriminalisté pátrají po třináctileté dívce z Liberce. Mohla by být v ohrožení života, uvedl dnes na webu policie mluvčí Vojtěch Robovský. Naposledy byla Michaela Stránská viděna 29. září po 7:00 na autobusové zastávce Stadion v Liberci - Pavlovicích.

"Pohřešovaná dívka se do současné doby nevrátila do místa svého bydliště, ani o sobě dosud nepodala žádnou zprávu. Mobilní telefon u sebe nemá.

Foto: PČRV době odchodu z místa bydliště u sebe měla drobnou finanční hotovost," uvedl Robovský. Dívka podle zjištění policie byla do současné doby bezproblémová, nikdy z domu neodešla.

Na sobě měla v úterý ráno prošívanou bundu bílé barvy se zapínáním na zip, strečové kalhoty černé barvy s dírami na kolenou, černé plátěné boty s bílými kostičkami, tričko černé nebo khaki barvy, mikinu s kapucí černé barvy. S sebou na měla batoh černé barvy s nápisem VANS s barevnými kostkami na stranách. Pokud někdo dívku viděl nebo ví, kde se v současné době nachází, policie žádá, ať kontaktuje linku 158 nebo policisty na kterékoli policejní služebně.

čtk