Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Při čelním střetu dvou aut na silnici I/38 v obci Bezděz bylo zraněno osm osob, z toho čtyři těžce

112
17. 11. 2022 | 21:42

Na silnici 1/38 v obci Bezděz zasahují hasiči u dopravní nehody dvou osobních automobilů. V rámci mezikrajské výpomoci na místo vyjela i jednotka Středočeského kraje ze stanice Bělá pod Bezdězem. Hasiči do příjezdu ZZS prováděli předlékařská ošetření zraněných osob. Hasiči dále provedli všechna potřebná protipožární opatření a uniklé provozní kapaliny zasypali sorbentem.

nehoda bezděz FhyhlPrWYAAtXWx
Foto: Twitter/HZS LK

Dnes v podvečer krátce před osmnáctou hodinou policisté na lince 158 přijali oznámení o dopravní nehodě na silnici č. I/38 v mezi Doksy a Bělou pod Bezdězem v místě od odbočky na Bezděz do Hlínoviště.

Na základě prvotního šetření zjistili, že pravděpodobně řidič s vozidlem Škoda Fabia při předjíždění dalšího vozu se čelně střetl s protijedoucím vozidlem Peugeot 307. Při tomto střetu bylo zraněno celkem osm osob, z toho čtyři těžce. V současné době na místě zasahují všechny složky Integrovaného záchranného systému z Libereckého a Středočeského kraje. Silnice je v místě dopravní nehody zcela uzavřena.

Foto: Twitter/HZS LKTwitter/HZS LK  a PČR/Dagmar Sochorová